BOLU / GÖYNÜK - Ekinciler Ortaokulu

Ekinciler Ortaokulu

Ekinciler Köyü GÖYNÜK/BOLU
Vizyon
Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında çevre ve yurt sorunlarına duyarlı, kendisi ile barışık, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş, sevgiyi ön plana çıkaran, çevresine model olan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerin etkili ve kalıcı öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerikli, araştırmacı bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak. Sorgulayıcı bir ruha sahip olmalarını, ana dilini etkili bir biçimde kullanabilmelerini sağlamak. Kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş demokratik laik bireyler olarak yetiştirmek. Onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
Başarılar
İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz Atatürk İlke ve Devrimlerini özümsemiş, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine taşımayı amaç edinmiş bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşid ilimdir, fendir” sözünden hareketle teknolojik gelişmelere ve yeniliklere açık bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki; Okulumuzu çevresini aydınlatan bir güneş, bireyleri çevresine ışık saçan bir yıldız kabul edilsin. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz demokrasiyi temel ilke edinmiş, demokratik davranabilen bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz Türk ulusunun öz değerlerini kazanmış ve bunları yaşam biçimine dönüştürmüş bireyler olarak yetişsin.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
Saatler
Sabah 8:40 Ders Başlangıcı 12:00-13:00 Öğle Arası Öğleden Sonra 15:20 Ders Bitimi
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
0 - Lojman Bulunmamaktadır
Karayolu
Ekinciler Köyü GÖYNÜK/BOLU
İl/İlçe Merkezine Uzaklık